Koenen en Co

2001 -  2018

Registeraccountant | relatiebeheerder/suczesmanager MKB | mede-aandeelhouder Koenen en Co | lid directieteam Koenen en Co Venlo 


Bij Koenen en Co heb ik naast mijn werk als accountant / relatiebeheerder, veel ervaring opgedaan op het gebied van personeelszaken en sales. Binnen de maatschap ben ik 10 jaar verantwoordelijk geweest voor strategische personeelszaken. De laatste 5 jaar was ik projectleider van de invoering van het nieuwe commerciële aansturingsmodel binnen Koenen en Co, waarbij de daadwerkelijke adviesbehoefte van de klant als uitgangspunt wordt gehanteerd. Binnen het directieteam was ik verantwoordelijk voor relatiemanagement en stuurde de suczesmanagers aan.  

Fancom

1993  - 2001 

Directeur financiën & personeelszaken


Bij Fancom was ik als mededirecteur en mede-aandeelhouder verantwoordelijk voor het financiële beleid en personeelszaken. Fancom is een MKB-bedrijf wat in die jaren groeide van 95 naar 200 personeelsleden. Er was vanuit de aandeelhouders een sterke focus op groei van omzet, maar zeker ook op groei van het bedrijfsresultaat. De sterke groei werd met name gerealiseerd door een succesvol ontwikkel- en verkoopbeleid, waarbij de klantbehoefte centraal stond.

Ramaer Printed Circuits B.V.

1989 - 1992

Hoofd financiën en personeelszaken

EY

1986 - 1989 

Assistent accountant

BDO

1982 - 1985 

Assistent accountant